De uitdaging van de Salaah: vallen en weer opstaan – Qantara

“Gedurende de afgelopen 25 jaar als bekeerling is er één onderdeel van de islam wat ik altijd als een bijzondere uitdaging ben blijven zien, en dat is de Salaah (het gebed). Het was ‘vallen en weer opstaan’. Begrijp me niet verkeerd; de integrale onderdelen van de Salaah en de basis van de Arabische taal had ik al vrij snel onder de knie. Het ging juist om het gebrek aan aspecten zoals concentratie en beleving…” 

“Het fenomeen ‘vallen en weer opstaan’ is op zich juist iets prachtigs! Dit is het meest effectieve leerproces om jezelf te ontwikkelen. Je daagt jezelf uit en je leert jezelf onvoorwaardelijk te accepteren, inclusief al je worstelingen, tekortkomingen en fouten…”

Lees het volledige artikel op de website van Qantara, zie link hieronder:

https://www.qantara.nl/spiritualiteit/salaah-vallen-en-weer-opstaan/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: