Waarachtigheid (al-Ṣidq)

<p class="has-text-align-justify" value="<amp-fit-text layout="fixed-height" min-font-size="6" max-font-size="72" height="80">"Iemand die het pad van verlossing bewandeld en daarmede verlangt naar de tevredenheid van Allah, en zijn ziel wil ontwikkelen, dient zich goed te beseffen dat dit de meest ultieme doelstelling is in zijn leven. Dit is zijn prioriteit boven alle andere prioriteiten. Om deze ultieme prioriteit en alsmede andere prioriteiten te kunnen bewerkstelligen, dient de reiziger op het pad naar Allah zich te focussen op drie belangrijke karaktereigenschappen, namelijk: Waarachtigheid (al-Ṣidq), Pure toewijding (al-Ikhlāṣ) en Geduld of Volharding (al-Ṣabr)."“Iemand die het pad van verlossing bewandeld en daarmede verlangt naar de tevredenheid van Allah, en zijn ziel wil ontwikkelen, dient zich goed te beseffen dat dit de meest ultieme doelstelling is in zijn leven. Dit is zijn prioriteit boven alle andere prioriteiten. Om deze ultieme prioriteit en alsmede andere prioriteiten te kunnen bewerkstelligen, dient de reiziger op het pad naar Allah zich te focussen op drie belangrijke karaktereigenschappen, namelijk: Waarachtigheid (al-Ṣidq), Pure toewijding (al-Ikhlāṣ) en Geduld of Volharding (al-Ṣabr).”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: