Droom: Surah al-Baqarah

Ik droomde vanacht dat ik door een park wandelde en het hele pad waar ik overheen liep was net lang genoeg om Surah al-Baqarah in z’n geheel te reciteren en te reviseren. Elk deel van het pad was omringt door vele bomen en beplanting en bevatte diverse bochten. Elke boom, de beplanting zowel de bochten als delen van dat pad representeerde specifieke delen en kenmerken van de Ayat uit Surah al-Baqarah. Opeens werd ik onderbroken met wandelen en reciteren, omdat ik bekenden tegen kwam en wist daardoor niet meer waar ik was gebleven met reciteren. Om de recitatie weer op te pakken moest ik even een stukje terug lopen naar een specifiek deel van het pad naar een bocht en beplanting om te herkennen waar ik was gebleven met reciteren…

Qur’an | structuur | spiritueel pad | ankerpunten | natuur | sociale leven | afleiding | de draad blijven oppakken | liefde

Ik ervaar regelmatig bijzondere spirituele dromen en houd ik meestal voor mijzelf, maar deze wou ik toch graag met jullie delen. Alhamdulillah wa Khair in sha Allah.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: