De ziel en de maan

Ik heb vandaag mijn eerste exemplaar binnen gekregen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat, alhamdulillah. De kaft zowel de (grafische) vormgeving als het schrijfwerk zien er mooi uit.

Met veel dank aan mijn geliefde broeder Harun Verstaen die zijn kostbare vrije tijd steeds voor mij vrijmaakt voor de taalkundige redactie. Deze – voor mij onmisbare – broeder kijkt overigens ook vele werken na voor diverse schrijvers en uitgeverijen. Moge Allah hem zegenen, belonen en behouden voor de Ummah.

Een concept voor een boek hebben en het schrijven is één ding en neemt de nodige tijd in beslag, maar alles taalkundig nakijken op taalfouten, taalstijl en alles drukklaar maken voor de drukker neemt nog meer tijd in beslag. Deze laatste fase wordt veelal onderschat en is ontzettend belangrijk. Mijn dank is groot aan Amber en Samira van Uitgeverij Boekscout, die in deze laatste fase ontzettend hard hebben gewerkt en alles klaar hebben gemaakt voor de drukker.

Het boek is via de onderstaande link te bestellen:
https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=9665

Ik hoor graag wat jullie bevindingen zijn zodra je in het bezit van jouw eigen exemplaar, moge het een verrijking zijn voor jou en mij, aameen.

Wal-Hamdulillah…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s