Persoonlijke groei & negatieve gedachten verbuigen

Persoonlijke groei en geluk is haalbaar voor iedereen en is niet afhankelijk van je intelligentie qua niveau. Belangrijker voor persoonlijke groei en geluk zijn persoonlijke eigenschappen als doorzettingsvermogen, discipline, lef hebben, omgaan met tegenslagen en steun durven te vragen. Het is ook goed om te weten dat je hersenen continu in ontwikkeling zijn. Hoe meer je ze prikkelt, des te meer groei je kunt gaan ervaren.

Je dient bijvoorbeeld alle negatieve gedachten te verbuigen naar iets positiefs, want jouw onderbewustzijn neemt alles aan wat jij tegen jezelf zegt of wat jij aan gedachten in je hoofd hebt. Jouw overtuiging van iets wordt direct overgenomen door je onderbewustzijn. Als jij tegen jezelf zegt: “Dit gaat mij nooit lukken” dan je onderbewustzijn registreert dit en wordt in jouw database opgeslagen – in jouw systeem – met als gevolg dat je gaat falen.

Mijn leraar zei altijd: “Gedachten zijn krachten.” Onderschat dus niet wat jouw gedachten voor een impact kunnen hebben op de uitvoering van jouw acties. Diep in je onderbewustzijn liggen een onbegrensde wijsheid, macht en mogelijkheden te wachten op het moment waarop je ze wilt gaan ontwikkelen en gebruiken. Dankzij de wijsheid van je onderbewustzijn kun je als een magneet de juiste dingen aantrekken in jouw leven. Dit is niets anders dan een natuurkundig principe dat je moet zien te begrijpen en waar je op een positieve manier gebruik van kunt maken.

Het memoriseren van de Qur’ān is niet moeilijk of zwaar. Het heeft gewoon tijd nodig. Het heeft een plan van aanpak nodig. Je moet eerst eens goed begrijpen waar je aan gaat beginnen. Vervolgens dien jij jezelf te overtuigen dat je dit gaat lukken. Je moet er volledig van overtuigd raken dat jij de Qur’ān gaat memoriseren binnen nu en 5 jaar. En dat is echt mogelijk.

Fragment: Geestelijke setting: mindset & spirituele transformatie.

Aankomende workshop: 06 oktober Antwerpen & 13 oktober Rotterdam. Memorisatie van de Qur’ān met schema & revisieplan.

Schrijf je in via de mail: vriendenvandequran@outlook.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: