Oude memorisatie-schema’s

Mijn schema’s van vorig jaar uitgeprint vanuit excel en geplakt in mijn agenda/logboek. Dit is een beetje de overgang van het Mauritanië-schema naar een tijdschema.

De laatste 2 foto’s wat schema’s van de jaren daarvoor (Mauritanië-schema) op de achterzijde van mijn whiteboard geschreven. Dit heb ik veel gedaan toen ik meer tijd had en was erg tijdrovend, maar wel effectief. De getallen zijn dus het aantal herhalingen/repetities van de tekst/Ayat. Ik keek hier niet specifiek naar de tijd. Het ging meer om de aantallen die ik per dag/week wou lezen.

Mocht het begrijpbaar zijn voor jullie, dan neem het over of neem de zaken eruit die jullie van nut kunnen zijn. Of zie het als een voorbeeld hoe ik in ieder geval te werk ga. Wa khair in sha Allah.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.  Geen automatische alt-tekst beschikbaar.  Geen automatische alt-tekst beschikbaar.  Geen automatische alt-tekst beschikbaar.  Geen automatische alt-tekst beschikbaar.  Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: